Vergoedingen


Aanvullende zorgverzekeringVrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen van Acupunctuur en APS-therapie volledig of gedeeltelijk via de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding hangt af van de zorgverzekeraar en het type pakket dat je hebt afgesloten. Om dit zeker te weten kun je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Geen eigen risico

De consulten hebben geen invloed op het verplichte eigen risico. Het verplichte eigen risico geldt namelijk alleen bij vergoedingen vanuit de basisverzekering. Acupunctuur en APS-therapie worden vergoed vanuit het aanvullend pakket en worden dus tot aan je maximale vergoeding zonder aftrek van eigen risico vergoed.

Je kunt bij ons contant afrekenen of per pin. Je krijgt een nota mee, die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen.

Beroepsverenigingen

Doordat we zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en de Beroepsvereniging Voor APS-therapie (BVAT) voldoen we aan strenge eisen die deze organisaties stellen aan opleiding, ethiek, hygiëne en bedrijfsvoering. Dat wij aangesloten zijn bij de NVA en BVAT biedt je tevens de mogelijkheid onze acupunctuurbehandelingen en APS-therapie vergoed te krijgen. Je bent bij ons in goede handen en krijgt gegarandeerde kwaliteit.

Coulanceverklaring bij APS-therapie

Het kan voorkomen dat sommige zorgverzekeraars APS-therapie nog niet in hun pakket noemen en het toch (gedeeltelijk) vergoeden. Het is dan wel belangrijk dat je voor de declaratie, samen met de nota ook een coulanceverklaring meestuurt. Wij kunnen je hierbij helpen.

Ga direct naar de vergoedingen voor Acupunctuur per zorgverzekeraar.

Ga direct naar de vergoedingen voor APS-therapie per zorgverzekeraar.

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen, stuur ons een mailtje of bel even tijdens kantooruren.