Consult APS-therapie


APS-behandeling onderrugIntake en eerste behandeling.

Tijdens het eerste consult krijg je een uitgebreide intake over je klacht, je eet- en leefgewoontes en ziektegeschiedenis. We streven er altijd naar nog tijdens het eerste consult een start te maken met de behandeling. Daarvoor zit of lig je dan op een behandeltafel. Via kleefelektroden en snoertjes wordt het APS-apparaat op de juiste plek met je lichaam verbonden. Vervolgens worden in maximaal 4 korte sessies van 8 minuten kleine stroompjes toegediend die nauwelijks gevoeld worden. APS-therapie is dan ook heel comfortabel. Soms worden de microstroompjes via water overgebracht zodat een voet of hand in zijn geheel behandeld kan worden. Het aantal sessies dat behandeld wordt tijdens een consult hangt af van je klacht en hoe je op de behandelingen reageert.

Vervolgconsult

Tijdens de vervolgconsulten word je, na een korte evaluatie over het effect van de vorige behandeling, opnieuw behandeld. De keuze van de behandelsessies wordt steeds bepaald aan de hand van je klachten op dat moment en hoe je op de behandelingen reageert. Om het effect van de behandeling te ondersteunen krijg je zo nodig nog acupunctuur of aanvullende informatie met betrekking tot Qi-gong oefeningen, geadviseerde voedingssupplementen of homeopathische middelen, je voeding of je leefstijl.

Een consult APS-therapie duurt 40 à 45 minuten.

Consult APS-therapie Compact

Als blijkt dat het voor je herstel genoeg is om maximaal 3 behandelsessies van 8 minuten te behandelen, dan kunnen we de tijd voor een consult wat korter houden. Het consult verloopt verder hetzelfde als een gewoon consult APS-therapie.

Een consult APS-therapie Compact duurt 25 à 30 minuten.

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen, stuur ons een mailtje of bel even tijdens kantooruren.