Bioresonantietherapie


Handelektroden bioresonantie-therapieBioresonantie is een behandelmethode die als doel heeft de ziekmakende invloeden en oorzaken in het lichaam uit te schakelen door ongezonde elektromagnetische frequenties te neutraliseren. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt daardoor versterkt en op die manier ben je beter in staat om te herstellen.

Het woord bioresonantie bestaat uit de woorden bio en resonantie. Bio verwijst naar levende systemen. Resonantie betekent meetrillen en is een natuurkundig verschijnsel dat voor komt bij trillingen. Bioresonantie heeft dus te maken met levende systemen die in een bepaalde frequentie meetrillen. Het maakt gebruik van de zwakke elektromagnetische frequenties, die ontstaan door chemische processen in je lichaamscellen.

Behandeling met bioresonantie

De elektromagnetische frequenties, die in en om het lichaam aanwezig zijn, worden met behulp van handelektrodes opgevangen. Via een kabel worden de frequenties naar het bioresonantie­apparaat geleid. In het apparaat worden de frequenties door een filter van elkaar gescheiden in harmonische en disharmonische frequenties. Harmonische frequenties worden beschouwd als gezond en worden versterkt teruggegeven. De disharmonische frequenties worden beschouwd als schadelijk en worden door tegenkoppeling uitgedoofd. Ook de homeopathische middelen die gemeten zijn met de Elektro-acupunctuur volgens Voll kunnen bij bioresonantie ingezet worden om het lichaam te versterken.

Bioresonantie is succesvol in te zetten bij de behandeling van een breed scala aan aandoeningen, variërend van hoofdpijn, allergie, eczeem, littekens, gewrichtsklachten, spijsverteringsklachten en virale, bacteriële en parasitaire infecties zoals de ziekte van Lyme.

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen, stuur ons een mailtje of bel even tijdens kantooruren.