Referenties


Bedankt

Totaal begeleiding, op maat

Een dik jaar geleden raakte ik overspannen thuis door stress situatie op het werk iets wat ik nooit had verwacht. Ik was altijd vol energie, dat extra uurtje werken was geen probleem, juist leuk en wist vaak niet waar ik met mijn energie heen moest. Tot dat ik een functie ging bekleden die niet bij mij pastte, iets wat ik zelf ook niet had verwacht, en daar ben ik te lang in door gegaan.
Omdat dit niet bij mij pastte wou ik ook zo snel mogelijk een oplossing, maar wel eentje waar ik mij goed bij voelde. Via mijn werk mocht ik in persoonlijke coaching, maar dit voelde niet als genoeg. Via een vriendin kwam ik bij Monique terecht. Bij de eerste sessie was het al duidelijk, ze wist precies de vinger op de spreekwoordeijke zere plek te leggen. Ook in de daaropvolgende sessies was dit steeds het geval en haar duidelijke en goede begeleiding hierin hielp mij enorm om er aan te werken.
Vooral de praktische aanpak en tips waar je zelf mee aan de slag kan hebben mij enorm geholpen. Het voedingsadvies, persoonlijk/mentaal advies, oefeningen die ik thuis kan doen en de homeopatische middelen maken dat het een totale begeleiding is die je krijgt, op maat, precies wat voor jou persoonlijk werkt.
Dit heeft dusdanig geholpen dat ik binnen 4 weken weer rustig kon starten met werken en na 3 maanden weer volledig aan het werk was. Vol energie! En hierin ben ik Monique zeer dankbaar en raad ik een ieder dit traject aan bij soortgelijke of andere klachten.
Rianna Boschma

Ik heb nog energie over!

Graag wil ik jullie laten weten van mijn mijlpaal!
Wat ogenschijnlijk een normale situatie is, was dat het niet voor mij, tot vandaag.
Na onze vakantie van 2 weken in Frankrijk heb ik de weg terug voor de helft gereden. Bij terugkomst met het gezin alles uit de auto gehaald en gaan slapen. De volgende dag alles opgeruimd en het huis schoongemaakt. Normaal toch? Niet voor mij!
Ook vandaag nog boodschappen gedaan en de 6 wasjes gedraaid en wat denk je? Ik heb nog energie over!
Voorheen was ik minimaal 2 dagen doodmoe en sliep veel. Nu voel ik me fit en gezond dankzij jullie adviezen over gezondheid, voeding en mijn lichaam.
Ik dank jullie met heel mijn hart en raad het zeker aan in mijn netwerk.
Tineke Huizenga

Ik raakte er moedeloos en boos van

In het begin van dit jaar had ik erg veel (spier)pijn, wat maar niet over ging. Paracetamol en rust nemen hielp niet. ’s Nachts werd ik wakker van de pijn.
Ik had net een verhuizing achter de rug en daarvoor langdurig stress gehad door privé­omstandigheden. Ik belandde bij de huisarts, onderzoeken, foto’s en reumatoloog. De pijn bleef, maar de oorzaak werd niet duidelijk. Ik raakte er moedeloos en boos van, wilde er van alles aan doen om me weer beter te voelen, want ik vond dat dit niet “bij me paste”.
Ik ben toen gaan zoeken naar andere oplossingen dan het reguliere circuit. Zo kwam ik terecht bij Monique van High Vitality. Daar voelde ik me echt serieus genomen. Mijn energie werd gemeten, die veel te laag zat. Door acupunctuur en bioresonantie­behandelingen voelde ik me per keer beter en energieker worden. Mijn pijn werd minder. Met adviezen voor mijn voeding en ondersteunende homeopathische middelen werd dat nog versterkt. De periodes tussen de behandelingen werden telkens langer.
Nu na een half jaar kan ik zeggen dat ik me weer goed voel. Hier ben ik heel blij mee. De rustige, ondersteunende en helpende houding van Monique is heel prettig. Ik heb al verschillende mensen doorgestuurd voor een consult bij haar en hoop dat ze ook net als ik weer positiever en met minder, liefst zonder pijn weer verder kunnen.

Sybrecht Kaper