Contact


iPhone / smartphone voor afspraakAfspraken

Bel voor extra informatie of afspraken op kantoor­tijden: (0512) 54 88 16 (geen sms).

Wijzigen van afspraken dienen tenminste 2 werkdagen van tevoren worden doorgegeven. Bij wijzigingen van afspraken binnen de 2 werkdagen zullen ongeacht de reden voor 50% in rekening worden gebracht. Niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Locatie

De Peinder Mieden 6
9218RZ Opeinde

Openingstijden

Bezoek praktijk : maandag – vrijdag  8:00 – 14:00 uur  
Voor een afspraak of vragen : maandag – vrijdag  8:00 – 17:00 uur  
Locatie in natuurgebied De Peinder Mieden

Email

Voor vragen kun je hier terecht. Medische vragen worden bij voorkeur telefonisch beantwoord. Wil je een afspraak maken dan kan dat uitsluitend telefonisch op werkdagen tijdens kantooruren. Wijzigingen in afspraken dienen altijd twee volle werkdagen van te voren worden doorgegeven.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht (verplicht)

  Captcha

  captcha
  Wat is dit?
  Een captcha is een veiligheidsmiddel om spam tegen te gaan. Om de email te kunnen verzenden, dien je de letters over te nemen in het ernaast staande veld.

  Over ons

  Sinds 2002 helpen wij de vitaliteit die mensen van nature hebben te herstellen. Hoewel jij nu over ons leest op deze website, is High Vitality Energetische Geneeskunde vooral bekend geworden door behaalde resultaten en mond-tot-mond reclame. Wij zien ‘alternatieve geneeswijzen’ als een goede aanvulling op reguliere behandelingen en zijn ervan overtuigd dat klachten het beste […]

  Lees verder…