Vergoedingen


Aanvullende zorgverzekeringVrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen van acupunctuur volledig of gedeeltelijk via de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding hangt af van de zorgverzekeraar en het type pakket dat je hebt afgesloten. Om dit zeker te weten kun je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Geen eigen risico

De vergoeding van de consulten acupunctuur hebben geen invloed op het verplichte eigen risico. Het verplichte eigen risico geldt namelijk alleen bij vergoedingen vanuit de basisverzekering. Acupunctuur wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket en wordt dus tot aan je maximale vergoeding zonder aftrek van eigen risico vergoed. Je kunt na de behandeling direct afrekenen met pin. Je krijgt een nota mee die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen.

Beroepsvereniging

Doordat we zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) voldoen we aan strenge eisen die deze organisatie stelt aan opleiding, ethiek, hygiëne en bedrijfsvoering. Dat wij aangesloten zijn bij de NVA biedt je tevens de mogelijkheid onze acupunctuurbehandelingen vergoed te krijgen. Je bent bij ons in goede handen en krijgt gegarandeerde kwaliteit.

Ga direct naar de vergoedingen voor Acupunctuur per zorgverzekeraar.

Wil jij weten wat wij voor je kunnen betekenen, stuur ons een mailtje of bel even tijdens kantooruren.